Nyitóoldal

A korpás fejbőr

A bőr hámsejtjei folyamatosan osztódnak, elszarusodnak, majd leválnak (lehámlanak). Ez normálisan észre sem vehető, annyira kis „csomagokban” válnak le a hámdarabkák. Ha azonban a hámsejtek szaporodása felgyorsul, a hámlás is láthatóvá válik. Ezt nevezzük korpának. A korpás fejbőrön nem csak a hámsejtek osztódása fokozott, hanem gyulladás is kialakul. Emiatt a fejbőr viszkethet is.

A PALA sampon

A PALA sampon desztillált palaolajat tartalmaz. Azért ezt választotta a gyártó, mert úgy tűnik, jelenleg ez a leghatékonyabb anyag a korpás fej kezelésére. A PALA sampon négy támadásponton keresztül gátolja a korpa kialakulását – ennek eredménye a tartósabb és biztosabb hatás. A PALA sampon kíméletlenül fellép a korpásodás okai ellen – ugyanakkor kíméli a hajszálakat A PALA sampon Magyarországon készül, ezért lényegesen kedvezőbb áron kapható, mint a hasonló hatékonyságú külföldi készítmények A palaolajat még igen kevés gyártó alkalmazza világszerte a korpás fejbőr kezelésére.

A PALA gél

Korpás tünetek időnként az arcra is ráhúzódnak, ilyen esetekre ajánljuk a Pala gélt.

Hol kaphatóak a PALA termékek?

Legegyszerűbb Interneten megrendelni.

A PALA termékek patikában is kaphatóak. Előfordulhat, hogy nincsenek raktáron, ilyenkor a patika a nagykereskedőtől rendelheti meg.